Pagina's

zaterdag 10 juli 2010

Laatste praktische info

1°) Pijltjes
Eerder plaatsten we reeds de wegbeschrijving vanuit 3 verschillende richtingen. Zelf plaatsten we geen wegwijzers naar de plaats van gebeuren. Maar je kan natuurlijk de pijltjes "sportpark" volgen. 't Is immers daar dat je moet zijn.

2°) Naturaprijs.
Zoals eerder vermeld is er voor de eerste 40 inschrijvingen een katoenen T-shirt van Aktivia. Voor alle tijdige voorinschrijvingen is er een "sunflower" geel sports shirt van Hanes met opdruk "6 uur van Aalter" en "11 juli 2010" op de borst. Elke deelnemer krijgt ook nog een bon voor een koude pasta-salade in ons sport-café. En zolang de 2 soorten beschikbaar zijn kan je kiezen uit met ham of met kip. Tenslotte worden nog wat gadgets verdeeld onder de deelnemers.

3°) Prijzengeld
Ook al zijn we een kleine organisatie zonder sponsers, toch doen we ook voor de toppers een extra inspanning. Doordat we over een mooi deelnemersveld kunnen beschikken, kunnen we 150€ verdelen onder de toppers.

4°) Weersverwachting
Zopas is het stomende Aalter afgekoeld door een hevige stortbui. Voor morgen zijn we voorbereid op een warme dag. Water voor sponsen en dranken bij de bevoorrading worden koel gehouden met een grote hoeveelheid koelelementen en frigoboxen. Alles voor de extra bevoorrading staat klaar. Ook op een regenbui zijn we voorzien. De indoor passage zou dan wel eens glad kunnen worden. Vandaar dat de loper voor jullie zal uitgerold worden.

Aan allen nog een goede nachtrust zodat morgen fris en monter het beste beentje kan voorgezet worden. Wij hopen op een mooie en vlotte dag met mooie sportieve prestaties en een mooie belangstelling vanaf de zijlijnen.

Hopelijk kunnen we morgen alle verwachtingen inlossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten