Pagina's

maandag 12 juli 2010

Reacties

Jullie reacties bevestigen dat we mogen terug kijken op een geslaagde eerste editie. Hieronder vinden jullie enkele reacties uit mails die we mochten ontvangen, en linken naar blog-verslagen.

Ik wens jullie uitdrukkelijk te feliciteren met jullie grandioze organisatie in deze omstandigheden, alles naar de lopers toe was voortreffelijk geregeld hartelijk dank hiervoor . Vele organisaties mogen een voorbeeld nemen aan jullie , mijn dank aan alle medewerkers van jullie team jullie hebben ons een perfecte dag geschonken in lastige omstandigheden . Iedereen die heeft deelgenomen zal dit beamen. Nogmaals proficiat en bedankt ; Dit verdient natuurlijk een 10 op 10 .

Knap mannen , echt knap, en het werd unaniem zo bevonden in het lopersmilieu.
Nogmaals dikke chapeau.

Het was een geslaagde dag en hopen er bij de volgende editie bij te zijn als lopers !!!

Maandagochtend, de beentjes voelen goed aan. In mijn eigenbelang ben ik na 4 uren en 50 km uit de wedstrijd gestapt om bij zulke loden hitte geen hypotheek te leggen op mijn volgende afspraak over 3 weken waarachter een groot uitroepteken staat. Maar nu realiseer ik me dat deze wedstrijd ook meetelde voor de ultracup (of is dit niet zo?) en dan had ik beter wel doorgelopen natuurlijk. Ik wil gewoon even zeggen dat jullie een schitterende prestatie hebben neergezet: mooi deelnemersveld, sympathieke organisatie, de lopers kwamen niks te kort, afwisseling in het parcours, ruim water aanwezig... en een spannend verloop toch ook wel dacht ik. De bekertjes bij de bevoorrading werden jammer genoeg steeds kleiner i.p.v. groter wat maakte dat je drie bekertjes moest nemen vooraleer je de nodige hoeveelheid drank had maar het weer maakte jullie wedstrijd ook wel heel onverwacht speciaal. Dat jullie dan toch nog op zoek gaan naar extra cola (en die op zondag ook vinden) siert jullie.
Ik wil jullie dus echt van harte gelukwensen met dit initiatief dat inderdaad toch terug een 6-urenloop op de Belgische kaart zet.
Tot de volgende

Geweldig! Bedankt. De verzorging was SUPER!! En noodzakelijk

De blog artikels van
Dave Maertens
Dirk Van Thuyne aka De reus van Vlaanderen
Gerry Vermeylen
Jan Deschacht aka Aprilvis
Marc Bemong
En van ons JCA-bestuur
De skynetblogs zijn wel niet beschikbaar van 11 tem 12 juli, dus er zullen er nog wel bij komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten