Pagina's

donderdag 27 juni 2013

De dames in de 6 uur van Aalter

De voorinschrijvingen voor de 6 uur van Aalter lopen vlot binnen. Het ligt in de verwachting dat het deelnemersaantal, bij deze 3° editie, opnieuw zal stijgen. Bij de dames hebben we nu reeds een record aan voorinschrijvingen. Zeer leuk dat een aantal dames hun debuut op de ultra zullen maken. Misschien kunnen ze meteen voor een verassing zorgen. Dames die deze uitdaging eerder aangingen, zo een eerste marathon liepen, en tevreden terug komen.

Maar er is ook Veerle Beernaert de Belgische kampioene op de 100Km en 24h. Veerle Beernaert komt reeds voor de 3° keer naar Aalter. Vanuit het hoge noorden van Nederland komt Lydia Doornbos. Vorig jaar op de derde plaats ge-eindigd, maar nu opzoek naar meer kilometers. Misschien wordt het in Aalter wel haar 100° marathon & ultraloop en kan ze deze met een overwinning nog meer glans geven. Maar er is ook Petra Sliepers. Haalde dit jaar reeds zilver op het BK trail lange afstand. En ook dit jaar op het VK halve marathon haalde ze zilver in de categorie V40.

Wij moedigen alle dames alvast aan om er een mooie en spannende wedstrijd van te maken. En elke dame die 65km en meer haalt wordt beloond met een gratis deelname bij de volgende editie. Succes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten