Pagina's

maandag 22 juli 2013

Reacties

Juan Vandenweghe: "Bedankt voor de goede bevoorradingen en zorgen tijdens de 6 uur van Aalter. Zonder jullie ging ik het nooit 6 uur overleefd hebben? Respect!!"

Bram Vogels: "De organisatie was inderdaad geweldig. En zonder de constante toestroom van natte sponsen en bananen had ik halverwege zeker opgegeven!"

Henk Derudder: "Hoe sterk het "afzien" door de hitte ook was... Met zo'n organisatie mag het de volgende keer nog warmer zijn, ik zal er zeker opnieuw bij zijn!"

Peter De Petter: "Prachtig Joeri,een echt ultraloopfeest"

Xavier Callens: "Beste Joeri Ik heb er geen spijt van te hebben deelgenomen . De omloop is perfect en de organisatie uitstekend proficiat"

Sliepers en Haas: "We sluiten ons aan bij de rest: de organisatie was SUPER. Bravo en bedankt! (en tot volgend jaar"

Yves Van Hole: "Nen dikke proficiat voor de organisatie. Iedereen die eraan heeft meegewerkt , ook de kids met de sponzen en de drankbedeling was perfect. Ik kijk ook al uit naar volgend jaar"

Filip Hoornaert: "Thanx Joeri, zie al uit naar volgend jaar ..."

Christophe De Potter: "Proficiat voor de goede organisatie. De hitte werd goed opgevangen door het vele water en de vele vrijwilligers die uren water hebben aangereikt. Ik heb er echt van genoten." en "Hey. Nogmaals bedankt en dikke proficiat met uw organisatie. Ik kan geen enkele klacht bedenken. Het koude water in de douche had er één kunnen zijn maar gezien het warme weer was ook dat geen probleem. De dranken bij de bevoorrading en het water van de sponsen waren altijd goed koel wat eigenlijk al sterk is met dit weer. Super gewoon."

Eva Boelens: "Proficiat met de uitstekende organisatie. Ook de bevoorrading was super. De kids a de sponsen hebben mooi werk geleverd en dat 6 uur lang! Merci, zonder jullie allemaal was ik nooit a 50 km geraakt!!"

Marc Bemong: "Weeral perfecte organisatie, PROFICIAT !"

Philippe Lagae: "Zonneklakske af voor Joeri en zijn team, de organisatie was weeral perfect!"

Veerle Tesse: "Dikke proficiat aan team schepers. Amaai jij en je kinderen hebben bergen werk verzet en t was allemaal prima in orde. Mercikes !"

Els Aelbers: "Vandaag, geen weer om in te lopen, maar dank zij de goede organisatie, de dames en heren aan de bevoorrading, de waterdragers, de kinderen aan de sponsen, de supporters onderweg, die ene heerlijke slok van den duvel werd deze 6 uur voor menig loper dragelijk. Hartelijk dank voor jullie bijdrage."

Bart Kerwyn: "Waarom ? Waarom laten we ons altijd vangen om de 6h van Aalter op 21 juli te lopen ? Is het voor Running Cremke en Erik die alweer voor een perfecte organisatie hebben gezorgd, de gezellige sfeer tussen de vrienden marathon/ultra lopers, ...
In ieder geval niet voor het warme weer : plus 30gr...echt mijn ding niet !
Na 3h vlot te hebben gelopen, geplaagd door ferme krampen. Nog 2 en half uur verder gestrompeld met een 44km als eindtotaal....en een dikke 5kg lichter....."

Katrien Rogiers: "Ferme Pluim aan alle medewerkers jullie zijn echt goud waard ,Bedankt !!! en respect voor de organisatie !! KLASSE ! tot volgend jaar ♥" en
"allesinds DIKKE PLUIM voor de organisatie !! en merciekes aan alle hulpveleners jullie waren niet te schatten !!!!!"

Filip Geirnaert: "Was zeer warm maar organisatie had er alles aan gedaan om ons goed af te koelen !!! Bedankt Running Cremke en co daarvoor."

Robin De Bie: "Allereerst dikken DUIM voor alweer maar eens een vlekkeloze organistie van de Joeri & zen ganse equipe !!! hieperdepiep hoera !!!!!!
Evetueel geïnteresseerden kunnen via deze link nog wat fotokes vinden ...."

Veerle Beernaert: "Dikke chapeau voor de organisatie van de 6 uur: Eric en Joeri, jullie zijn duidelijk ultralopers in hart en nieren, anders zou dit niet zo perfect georganiseerd worden. Ook een dikke danjewel aan de kinderen die 6 uur in de weer waren met sponzen en nadien ook nog een handje hielpen in de bar!"

Koen Vansteenkiste: "t was in orde ... je bent een superorganisator!!!"

Albert Meijer: "Hoi Joeri, Bij deze wil ik jullie bedanken voor weer een perfect georganiseerde wedstrijd (en het mooie weer).
Ik heb genoten !
Volgend jaar weer ?"

2 opmerkingen:

 1. RESPECT voor de organisatie en bedankt aan de bevoorrading dames ,jullie waren onvermoeiend !!! en de kerels met hun sponsen !! bleven maar in ACTIE dank mannen !!! tot volgende jaar xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerste ultra, zeer leuke ervaring! Onervaren te snel vertrokken, waardoor laatste 2 uur loodzwaar waren. Chapeau aan alle deelnemers die dit hebben willen doen in deze omstandigheden: het zonnetje scheen een beetje he!
  Bedankt aan de goede organisatie, want zonder de sponsboys had ik het niet gered denk ik.
  Proficiat ook aan Frankie die blijkbaar een dikke 80k afhaspelt in dit weer!
  Tot de volgende

  BeantwoordenVerwijderen