Pagina's

maandag 15 juli 2013

Samenwerking met Welove2workwithU

Welove2workwithU, vertegenwoordigd door 2 zelfstandige distributeurs, Fabienne De Clercq en Katrien De Croock sponsoren mede de 6 uur van aalter met volgende producten: ARGI + en FAB.

Onze fantastische FAB, Forever Active Boost, is een natuurlijke energiedrank die u extra energie geeft om de hele dag actief te blijven. FAB is anders dan andere energiedranken, want het geeft zowel onmiddellijk energie als energie voor de langere termijn. De onmiddellijke energie boost komt van guarana, een natuurlijk ingrediĆ«nt dat erg populair is in o.a. BraziliĆ«. De lange termijn energie is te danken aan ADX7 technologie; een mix van adaptogenische kruiden en vitaminen ontwikkeld door een gerenommeerde Russische sportwetenschapper en onderzoeker. ADX7 heeft Rusland geholpen om meer dan 130 Olympische medailles voor atletiek te winnen! Deze heerlijke drank zorgt ervoor dat “uw motor” blijft lopen en u elke uitdaging aankan.


L-Arginine is een natuurlijk aminozuur dat sinds jaren het 'Wonder molecuul' wordt genoemd. ARGI+ levert alle voordelen van L-Arginine gecombineerd met de heilzame eigenschappen van verschillende fruitsoorten! ARGI + is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI + heeft een uitgekiende samenstelling die uw sportprestaties op een natuurlijke en veilige manier kunnen verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten