Pagina's

maandag 25 juni 2018

Laatste week !!!

Met de M&M 2-daagse organiseren we na 2016, voor de 2° keer een 24 uren loop. Het aantal inschrijvingen hiervoor is nu reeds hoger dan in 2016. We kijken uit naar een leuke wedstrijd.


Je kan er nog steeds bij zijn, want voorinschrijvingen lopen tot en met zondag 3 juli. Ook voor de andere afstanden (1 uur, 6 uur en nachtmarathon) lopen de voorinschrijvingen nog tot zondag.

De inschrijvingen voor de andere afstanden laten wat op zich wachten. De nachtmarathon is een nieuwe afstand. Kunnen aantal inschrijvingen niet vergelijken met de vorige editie(s). De 6 uur is reeds aan de 8° editie toe. Maar het aantal voorinschrijvingen lag nooit zo laag. Bedoeling was de ultralopers de mogelijkheid te bieden een "dubbeldekker" te lopen met op zaterdag de marathon en op zondag de 6 uur. Het lijkt er eerder op dat de lopers zich spreiden over de 2 afstanden. De 6 uur van Aalter was gedurende die 8 edities uitgegroeid tot de grootste 6 urenloop van de lage landen. Een mooie wedstrijd zowel in kwaliteit, als kwantiteit met een leuke sfeer rond het parcours. Een vernieuwd parcours nodigt uit voor nog betere prestaties. Het zou dan ook jammer zijn mocht het lopers aantal sterk terug vallen.

Voor zij die nog twijfelen, de 6 uur van Aalter is één van de leukste wedstrijden die je zeker eens moet proeven. Inschrijven dus: http://6uurvanaalter.blogspot.com/p/inschrijvingen.html
Geen opmerkingen:

Een reactie posten