Pagina's

woensdag 11 juli 2018

M&M 2-daagse en WK-voetbal

VOETBAL op SITE:
Het mocht niet zijn. Tegen de gesloten verdediging van Les Blues, konden de Rode Duivels niet scoren. Gevolgen? Zaterdag om 15h opent de site waar de kleine finale wordt uitgezonden (eveneens Sint-Gerolflaan 20). De match start om 16h tot 17h45. Ook de finale wordt uitgezonden. De site opent op zondag om 16h.

OPENEN:
De M&M 2-daagse opent zijn secretariaat om 15h.

PARKING:
Vanaf dan is er ook een parkeerwachter. Enkel met geldig parkeerbewijs wordt je toegelaten. Er zal u een parkeerplaats aangeduid worden afhankelijk van motorhome/gewone wagen en deelnemer/medewerker/jury. Vanaf 17h sluiten we de parking volledig af. De parking zal opnieuw open zijn op zondag vanaf 9h. Parkeerwachter begeleid iedereen op veilige manier naar de juiste plaats.

Start 24h:
De start van de 24h blijft gewoon om 17h. Stel dat er deelnemers zijn die later wensen te starten. Dan gaan we er van uit dat u de match volgt op de zelfde site en dat u uw borstnummer en chip kunt afhalen tussen 15h en 16h45. Wanneer u uw wedstrijd wenst te starten, komt u dit bij de organisatie en/of jury melden. De juiste startplaats zal aangeduid worden.

Einde 24h/6h/1h:
Gezien de Belgen de finale niet spelen. Zoals alle vorige jaren duiden we zo snel als mogelijk na het eindsignaal alle eindposities van de lopers aan. Zo kunnen jullie snel deze plaats verlaten. Gebruik maken van de door ons aageboden Svensson recup-drank. Gelieve ook zo snel mogelijk uw chip terug af te geven. De voorinschrijvingen krijgen hierbij dan ook hun deelnemers T-shirt. We voorzien de verschillende podia-ceremonies om 18h45. (We zullen met alle betrokkenen overleggen, indien dit vroeger mogelijk is, zullen we deze ook vervroegen).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten